top of page

Vierde leerjaar - juf Veerle

Enkele sfeerbeelden van onze prachtige schoolreis naar Bellewaerde.

Een geschenk van Aiko Schapman! Dankzij Aiko konden we gratis een bezoek brengen aan MuZee. Daar kregen we een inspirerende uitleg door een gids over de marines in het PMMK en aansluitend leerden we zelf marines schilderen. Een aanrader!

Zoals elk jaar stond Dieter weer trouw op post met het Rode Kruis. We kregen een professionele uitleg over de ziekenwagen, soorten wonden en wat te doen als het brandt. Heel leerrijk!

In maart mochten we tijdens de kinderboekenweek een bezoek brengen aan de bieb. We maakten kennis met schrijfster Evelien De Vlieger, die ons liet genieten van haar prachtige boeken.

Naar jaarlijkse traditie start 'Lodo op voetjes' voor het 3e en 4e leerjaar met een gezond ontbijt. De kinderen krijgen van de mensen van de CM uitleg over de voedingsdriehoek en kunnen daarna smullen van gezonde voeding .Achteraf krijgt elke leerling van het 4e leerjaar van de CM een brooddoos. Hoofdsponsor van dit gebeuren is DE SPAR. Zonder hun financiële steun zou dit niet kunnen doorgaan. Hartelijk dank daarvoor!


 RECENT POSTS: 
bottom of page